Bålstyrka

Den här killen har hyfsad bålstyrka, dessutom är han nog rätt stark i resten av kroppen oxå. Jag kan tycka att jag själv är rätt stark ibland, men det här är helt otroligt!!!


Basket!

Det är svårt att inte bli imponerad av det här...


Galning!

Den här killen är inte helt normal. Jag skulle med all säkerhet aldrig prova på det här och jag kan för mitt liv inte förstå varför nån vill göra det frivilligt. Eftersom han gör det så pass bra nu måste han ju dessutom ha övat, vilket innebär att han har misslyckats några gånger...


Dagens filmtips!

Idag ska jag rekommendera en film som jag tycker är sevärd även om den inte är den bästa jag någonsin sett. Den är helt ok och lite oväntad ibland, vilket jag inte trodde innan. Filmen heter "Hancock" och är Will Smith´s senaste bidrag till dvd-hyllorna. Superhjältefilm som inte är som alla andra, en ok prestation från Will Smith och dom andra skådisarna. Charlize Theron är lika snygg som vanligt och bara det kan ju va värt att se filmen för. Dessutom är Will smith läcker som en nedgången alkis med flera dagars skäggstubb!




Bra låt!

Har letat efter den här ett tag men inte hittat den för jag visste varken titel eller artist... Nu vet jag att den heter Alleine sein (vara ensam) och att artisten är Peter Heppner.



Vad tycker ni?

Festat i helgen??

För alla som någonsin har festat riktigt ordentligt så kan man relatera till det den här killen säger. Han heter Jim Breuer och är riktigt rolig!



Jag fick inte chansen att ha en sån fest den gångna helgen. Men nästa helg då smäller det! Så nedräkningen har börjat... :)

Dagens filmtips!

Såg igår filmen Boondock saints, det var andra gången jag såg den och jag gillade den lika mycket. Den är blodig och våldsam men ändå bra. Har dessutom en handling som tål att tänkas på. Jag är inte jätteförtjust i Willem Dafoe, som har en av huvudrollerna, för jag tycker han är obehaglig. Men dom andra skådisarna gillar jag. Det kan va lite svårt att förstå den irländska dialekten ibland så med svensk textning är det lättare att fatta allt som sägs.



Helgens filmtips!

En hel helg ligger framför oss. Eller iaf en lördag och söndag. Eftersom lördagskvällen försvinner i en dimma så blir det ingen film då, resten av tiden däremot kan man lätt spendera framför tv/dator med en bra film. Eller varför inte 3 filmer. För att verkligen kunna skratta mycket rekommenderar jag Austin Powers 1, 2 och tre. Alltså "International man of mystery", "The spy who shagged me" och "Goldmember". Alla tre såklart med mr Powers himself, Mike Myers. Så istället för att visa en trailer från varje film så ska jag visa det kanske roligaste klippet från alla filmerna. Jag får själv krampanfall för att jag skrattar så mycket när jag ser det här.



Så trevlig helg allihopa!!

Nice to MOLE you :)

Dagens filmtips!

Idag är det en dag för skratt och därför rekommenderar jag "Rosa Pantern". Då menar jag inte den nya varianten med Steve Martin, som visserligen oxå är ok, utan originalet med Peter Sellers. Finns ett antal och jag tror att jag sett alla, men jag tänker inte begränsa mig till en här utan tycker ni ska se dom alla. Dom är helt underbara och jag skrattar bara jag tänker på dom. Peter Sellers är lysande i rollen som Inspector Jacques Clouseau och han frans-engelska tål att härmas både en och två gånger.




Eftersom jag inte bara rekommenderar en film utan flera så är det ingen trailer utan lite smått och gott från fler filmer. Den bör ses i sällskap med fler personer med samma humor dessutom med rätt humör, då är den som allra bäst. Det är dessutom en bra idé att se dom alla i ett maraton.

Mycket nöje!

Bra låt!

Den här passar perfekt att lyssna på nu. Så skön rytm som gör sig riktigt bra i höstmörkret.



Jack Johnsson är verkligen grym!

Dagens filmtips!

Så här sent på kvällen bör man inte börja se en film, eftersom man måste upp och jobba/gå i skolan i morrn. Men för mig som gillar att va uppe sent gör det inget. För att inte göra det värre är dagens film inte en 3-timmarsrulle utan en "vanlig" 1,5 timmes. Så här i höstrusket kan det va mysigt att sätta sig i soffan med en kopp te, en filt och en härlig dramafilm. Därför rekommenderar jag idag "Transamerica". Felicity Huffman (Lynette i Desperate Housewifes) spelar Bree, tidigare man, som får reda på att hon har en son med den enda kvinna hon varit med. Mamman är död och sonen sitter i fängelse så Bree blir tvungen att hjälpa sin son. Filmen handlar sen om hur dom lär känna varandra under en resa mellan New York och Californien. Jag tycker det är en jättebra film och framförallt så är skådespelandet riktigt bra. Sonen spelas av Kevin Zegers som förutom att han gör en bra prestation är skitsnygg :)


Varför vi är som vi är...

När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem. Gud vände sig till de båda och sa:


"Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående..."


Adam avbröt:


"Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!"


Gud tittade på Eva som nickade och sa:


"Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig."


Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande och sprang till

stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden.


Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:


"Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?"


Gud svarade suckande:


"Hjärnan Eva, hjärnan."


Brott och straff...


Dagens filmtips!

En regnig, kall tisdag i november. Jag behöver muntras upp och vad kan göra det bättre än en riktigt bra film?! Men det måste ju såklart vara en rolig film och inte nån deppfilm som få rmig att grina. Så idag rekommenderar jag "Liftarens guide till galaxen". Jag har både läst boken och sett filmen och den är bra! Skrattade högt när jag läste boken, vilket inte är helt vanligt, och kanske ännu högre när jag såg filmen. Trailern är precis lika grym som filmen.



Bör avnjutas med godis alternativs kaffe som höjer energinivån och gör att man orkar skratta längre!

Busringningar är underskattat...

fast i det här fallet blir "busaren" uppringd. Skulle själv gärna göra det här men jag klarar det inte på tyska...



Är det nån som gjort nåt liknande? eller kanske ännu roligare?

Pinsamt!

Inte för att jag någonsin skulle göra så här...




Men om det mot förmodan hände skulle jag skämmas ögonen ur mig!

Henrik Dorsin, Parlamentet



Han kan lika många språk som jag... ;)

Dagens filmtips!

Hörde Limp Bizkit´s "Behind blue eyes" på radion idag och kom då att tänka på filmen Gothika med Halle Berry. Läskigt värre enligt mig, är iofs lättskrämd... Dessutom med Halle Berry som troligen är den snyggaste skädespelerskan i Hollywood!



Se den inte själv...

Gör som djuren...


Fotboll igen...

...men den här gången ett lite annorlunda tema.



Nämligen humor. Det här är definitivt den mest underhållande fotbollen jag någonsin har sett!

Fotboll

Ibland kan fotboll vara riktigt underhållande. Behöver inte säga mer, det är bara att kolla...



Inte ens jag kan göra det bättre  ;)

Alemannia Aachen

Setvinst för Alemannia Aachen mot VC Wiesbaden. Jag blockar in setbollen :)



Bara för att skryta lite :P

Dagens filmtips!

En soft söndag bör spenderas framför en bra film. Eller varför inte två bra filmer?! Men det måste va filmer som kräver minimal ansträngning av tittaren. Därför rekommenderar jag Ice Age 1 och 2. Roliga, avslappnade, lättsmälta osv. Perfekt till en dag i soffan eller sängen.



Själv tycker jag att Ray Romano´s röst passar absolut perfekt till Manny, skrattar bara jag hör honom prata.




Daniel Powter

En riktigt bra låt just nu är Daniel Powters "Next plane home". I stilen är den lik hans förra stora hit "Bad day" men jag tycker själv att den här är bättre. Den är dessutom lite lagom soft att lyssna på såhär på en söndag. Så sit back, relax and enjoy :)


Partymusik

Det är inte lördag utan lite partymusik! Här kommer en av mina personliga favoriter just nu T.I feat. Rihanna med "Live your life".




PAAAARTYYY!! :D

Dagens filmtips!

Eftersom det är lördag behövs det lite våld. Så vad kan passa bättre än att se en komedi/vampyr/skräck/romantisk film?? Inget! Därför rekommenderar jag idag "Shaun of the dead", humor, våld, brittisk accent. Allt i en underbar blandning.




Ett till tips, kräsmagade bör inte äta under filmen...

IKEA-reklam igen!

Verkar som att IKEA vet vad dom pysslar med. Den här reklamen skulle lätt få mig att flytta hemifrån...


Letar ny lägenhet?

Det gäller att allt stämmer...


Tysk IKEA-reklam

Så här tror tyskarna att vi firar midsommar och det gör dom för att IKEA sprider den lögnen...



Tur att vi själva vet att det är långt från sanningen... Vi skulle ju aldrig spotta ut spriten!! :)

Monty Python

Finns det nåt annat som slår Monty Python? Det är allt annat än nytt, men det är fortfarande lika roligt. Dessutom finns det hur mycket som helst.
Några smakprov...








Vilket är bäst?

Barenaked Ladies

Inte alla i Sverige som känner till detta underbara band från Canada men "over there" är dom jättestora! Jag hade aldrig hört talas om dom förrän jag hade en coach från Canada som spelade dom för mig och sen dess har jag varit såld. Gillar dels musiken men kanske framförallt texterna som är helt underbara. Barenaked ladies har massa bra låtar som alla gör mig glad men en av favoriterna är "Call and answer". Den är lite sorgsnare än dom flesta andra men riktigt bra!




När det gäller roliga texter vet dom här grabbarna verkligen vad dom gör! En hyllningslåt till Alkohol, som gjort livet mycket roligare, en låt med allt på A mm. Men den kanske bästa texten av dom alla, och kanske den mest kända låten är "If I had a million dollar" som kommer här:



Vad tycker ni? Hört det förr?

Dagens filmtips!

"Remember the Titans" är dagens filmtips från mig. Filmen är verklighetsbaserad och utspelar sig i Virginia och handlar om ett amerikansk fotbollslag. Största namnet i filmen är Denzel Washington, han gör som vanligt en bra prestation och hjälper till att lyfta filmen. Även om filmen känns väldigt amerikansk så är den sevärd för den berör verkligen. För dom som gillar sport och film är den här ett måste! Även om man inte gillar sport kan man definitivt njuta av den.




När du sett den här filmen kommer du aldrig glömma The Titans!!! :D

Ledsen för den dåliga kvaliteten på klippet, filmen är dock bra.

Coldplay!

Har nog aldrig hört talas om nån som inte gillar Coldplay, finns det nån? Jag iaf ÄLSKAR Coldplay. Tycker musiken är helt underbar! Det kan gå en hel dag då jag bara lyssnar på Coldplay. Tyvärr har jag inte lyckats se dom live än men det är målet. Med tanke på hur bra deras musik är inspelad kan jag tänka mig hur grym en koncert är. Har ännu inte träffat på en enda låt av dom som jag inte gillar men jag har ju ändå mina favoriter. Det första albumet med Coldplay som jag köpte är "A rush of blood to the head" efter att jag lyssnat på det en hel höst så var jag totalt såld och just därför så gillar jag dom låtarna väldigt mycket. "The Scientist" är en riktigt bra låt som dessutom har en skön video. Tycker den visar att det inte behövs så mycket för att göra bra videos, allt måste inte va dyrt!





En annan stor favorit hos mig är "Politik" som är lite annorlunda jämfört med många andra av deras låtar. Lite hårdare kanske, om man nu kan prata om hårt när det gäller Coldplay?! Här är iaf en liveversion av just den.



Vilken är din Coldplayfavorit?

Renovering pågår

Håller på att göra min blogg mer personlig därför kanske den ser lite konstig ut ett tag framöver, håller nämligen på att lär mig hur jag använder diverse funktioner :)

Vill iaf passa på att tacka min hjälp här i cyberrymden, Designadinblogg.se. När jag bara lärt mig allt så kommer bloggen bli riktigt snygg. Tills dess ber jag er ha överseende med utseendet och bara fokusera på innehållet. Som självklart kommer fortsätta på samma nivå ;)

Nu däremot är det dags att sova och jag önskar alla en GOD NATT!

Inte nytt, men bra!

Finns ju hur mycket bra musik som helst här i världen. En låt som jag tycker är väldigt bra är "A Thousand Miles" av Vanessa Carlton. Den försvann ju för ett tag sen, ungefär lika snabbt som den kom. Men det betyder inte att den är sämre idag. Dessutom uppskattar jag den mer nu när jag inte hört den på ett tag. Gillar verkligen kombinationen av hennes pianospel och sången. Hon har en skön röst som kommer till sin rätta i den här låten.  Här är en liveversion som verkligen visar att hon är så bra som hon verkar!



En annan personlig favorit av Vanessa Carlton är "Ordinary day", vet inte om den släpptes i Sverige? Jag kände inte igen den när jag hörde den första gången för någon vecka sen. Tyvärr kan jag inte lägga ut videon här men en fin länk till den kan jag iaf fixa :) HÄR!

Mycket nöje!

Kast med liten höjdhoppsställning??

När jag kollade Galenskaparna så hittade jag lite andra roliga klipp. Extremt intressanta och spännande sportsändningar.
 




HAN HAR FASTNAT I VINKELVOLTEN!!! :D

Dagens filmtips!

Idag ska jag rekommendera en svensk film. I allmänhet är jag inte jätteförtjust i svenska filmer men den här är riktigt bra. Den är smart och rolig. Handlar om aktuella händelser (när den spelades in och kom var dom aktuella) och vanliga människor i Sverige. Filmen heter "Den enskilde medborgaren" och är gjord av och med Galenskaparna och "som vanligt" blir det då bra. 



Den avnjuts bäst i sällskap med andra intellektuella svenskar ;)

Dåliga skämt

--- "Tog du en dusch i morse?"
"Fattas det en?" ---

--- "Jag tycker att karlar med långt hår ser intelligenta ut," sa Britta.
"Jag vet inte det jag," svarade Svea. "När jag plockade bort ett långt och blont hårstrå från min mans kavaj såg han ovanligt dum ut." ---

--- Svensken till sina engelska vänner:
"Vet ni vad jorden heter på latin?"
"No, tell-us!"---

--- En man satt i en rabatt utanför en tågstation och sket. En vakt gick förbi och sa:
"Varför sitter du och skiter i rabatten?"
"Det står ju på skylten där", sa mannen och pekade på en skylt där det stod "Utnyttja SJ's Rabatter"---

--- Två idioter var ute och gick, det var kväll.
Den ena tände sin ficklampa och lyste rakt upp i luften, då sa han:
"Jag slår vad om att du inte kan klättra uppför ljusstrålen!"
Då svarade den andre:
"Jodå, det kan jag visst, men då släcker du bara."---

--- En känd sångare sjöng för patienterna på ett sjukhus. Han avslutade med en glad hälsning:
"Hejdå, och hoppas att ni blir bättre!"
"Tack detsamma! svarade patienterna."---




Jag gillar dåliga skämt, i alla fall när dom är så dåliga att man kan skratta åt hur dåliga dom är! Vad för slags skämt gillar DU?

MNK

Först av allt idag vill jag tipsa om nåt som var igår. Mmm, jag vet att det är lite sent men som tur är kommer det igen och igen och går dessutom att höra i efterhand. Det jag pratar om är såklart MNK - Mammas Nya Kille som går på onsdagar kl 16.08 på P3. Bengt Strömbro är programledare och tillsammans med t.ex. Job Andersson, Patrik "PsychoPatrik" Larsson och Katla gör han ett roligt radioprogram som gör att två timmar känns som en kvart. På helgerna går förkortade versioner av programmen från onsdagarna och online på P3´s hemsida går det att lyssna på programmen när som helst. Det är min räddning här i Tyskarnas land där radion inte alls har fattat att svenska och svensk humor är det bästa ;)


Foo Fighters vs. Oasis

Första gången jag hörde Oasis nya låt, "The shock of the lightning" tänkte jag direkt på Foo Fighters något äldre "Learn to fly". Trodde dels först att det var den jag hörde och sen dess har jag undrat precis hur lika dom egentligen är. Idag har jag för första gången hört båda två vid nästan samma tillfälle och dom är väl kanske inte riktigt lika lika som jag trodde från början men visst finns det likheter. Eller vad tycker ni?
Börjar med Foo Fighters eftersom deras låt kom först men kan tyvärr inte lägga ut filmen här så ni får länken istället: "Learn to fly"
Gillar verkligen videon, känns som dom har bra humor!

Så Oasis nya:


Vilken låt är bäst då? Jag gillar Foo Fighters bättre, men jag har alltid gillat deras musik så jag kanske är partisk. Vad tycker ni?

Hellsongs

När jag ändå är inne på Metallica och covers så tycker jag definitivt att det är värt att nämna Hellsongs. Ett svenskt coverband som har specialiserat sig på hårdrockslåtar. Men istället för att bara göra om låten fast i stort sett likadan så lägger dom verkligen in sitt riktiga sound i sina låtar. Alltså med resultatet att det känns som en ny låt. Dom startade 2004 och har sedan dess kommit med ett antal bra låtar. Dom kallar stilen för Lounge-metal som jag tycker passar riktigt bra. I år har dom släppt sitt första album "Hymns in the key of 666" som t.ex. innehar låtarna "Blackened", "Run to the hills" och "Thunderstruck".

Min personliga favorit är "Run to the hills" som ni kan höra här:



"Paranoid" är en annan av deras låtar som jag gillar skarpt.



Vad tycker ni?

The Unforgiven!

Finns ju numera minst (?) två varianter på The unforgiven. Självklart originalet från Metallica som är grym men även den nya av Stefanie Heinzmann. Eftersom hon är tysk, jag bor i Tyskland och bara har hört den sen jag kom hit så vet jag inte om den kommit ut i Sverige? Om inte får ni höra för första gången och se vad ni tycker om den finns så vill jag gärna veta vad ni tycker?
 





Enligt mig kan inget slå originalet men för att vara en cover så är den ändå helt ok. Vilket kan bero på att inga ändringar egentligen har gjorts förutom att det är en tjej som sjunger...

Dagens filmtips!

Idag handlar det om en film som kom för 2 år sedan, den heter ONCE och är en lågbudgetfilm som handlar om två personer som möts och skapar musik under en vecka. Musiken är helt underbar och soundtracket har jag lyssnat på massor. Dessutom är filmen härlig! Att det är en lågbudgetfilm tycker jag bara gör den bättre. Inga stora stjärnor som spelar men det gör bara att den känns mer äkta. Är det nåt som verkligen är bra med filmen så är det att den känns verklig. En kärlekshistoria som inte blir sådär jobbigt Hollywoodiserad.



Den ses bäst i mörker med några ljus tända. Kanske en bra kompis eller pojk/flickvän vid sidan och framförallt öronen på helspänn för musiken är underbar! Filmen vann en Oscar för låten "Falling slowly" framförd av skådespelarna/musikerna Glen Hasard och Markéta Irglová som under filminspelningen blev ett par i verkliga livet.


Volleyboll-EM 1989

När jag ändå är inne på sport så tänker jag bjuda på det bästa av det bästa när det gäller volleyboll och Sverige. EM 1989 på hemmaplan då Sverige slog ut giganterna Sovjet i semifinalen. Trots frisyrerna och framförallt kläderna ett otroligt bra lag fyllt av skickliga spelare.


Övre raden, från vänster: Anders Kristiansson, förbundskapten, Mats Karlsson (numera Sköld), Bo Strand, Jan Hedengård, lagkapten, Jannis Kalmazidis, Jan Holmqvist, Urban Lennartsson, Johan Isacsson.
Främre raden, från vänster: Peter Tholse, Lars Nilsson, Håkan Björne, Bengt Gustafson, Per-Anders Sääf och Mikael Kjellström

Filmen är från semifinalen då alltså Sovjet besegrades, ett lag som tidigare vunnit EM 11 gånger i rad(!) Alltså en oerhörd prestation som dessutom fick njutas på hemmaplan i Globen. Med 7000 åskådare i ryggen (för volleyboll i Serige är det mycket) presterade herrlandslaget på topp!

Där har ni anledningen till att jag älskar volleyboll!

Sportjournalister

Magnus Betnér  är rolig! Yannick Tregaro är bra! Båda snackar om ett ämne som jag gillar men på lite olika sätt. Betnér genom ironi och humor, Tregaro med allvar. Tregaro skrev en debattartikel i GP för ett tag sen som ni kan läsa här. Betnér snackar om samma sak i det här klippet från SVT 



Vad tycker ni? Är sportjournalistiken bra eller borde man låta prestationerna tala för sig själva i större utsträckning?

Tysk musik kan oxå va bra!

Det finns faktiskt en del bra tysk musik. Utsätts för den dagligen, och kanske är det därför som jag börjat uppskatta den ;) Men jag tycker att Peter Fox kan uppskattas trots att man inte bor här och pratar språket. Har en skön stil på musiken och jag lyssnar gärna på det dom gör! Dessutom är videon riktigt skön.
Mycket nöje!




Den heter alltså "Haus am see" som direkt översatt betyder "hus vid sjö". Vad tycks om den tyska musiken?

TIME OUT

Jag har haft en urusel kväll och behöver därför muntras upp lite, och vad passar då bättre än ett underbart svenskt humorprogram?!  Kombinera två av dom bästa sakerna här i världen, sport och humor, det kan ju bara bli succé!!

"Om två kulstötare stöter lika långt, hur avgörs vem som vinner? ja, just det. Då tar man en burk och lägger i makaroner så får man gissa hur många det är! alternativt "Man mäter kulorna..." 
"När uttnyttjar man den så kallade äggställningen? När man ligger med en broiler!" :)
"Vilka portar måste vara minst 8 m breda? Studioingången till så ska det låta!"
"Vem sa, ingenting är omöjligt det är bara att flytta gränserna? - Hitler!"

Finns en del bra citat!
Apropå imponerande kunskaper så är det svårt att förstå hur någon person kan hålla så mycket information i huvudet som Björn Hellberg, jag kan inte ens så mycket om matcher som jag själv har spelat.





När jag såg det här klippet började jag längta till midsommar, måste vara den bästa skildringen av midsommar som går att hitta ;) Dessutom gillar jag verkligen att Robert Gustavsson vet precis vad ett tigersprång är!! :)



I fjärde klippet ska ni hålla utkik efter när Claes Malmberg ska känna sig fram till vilken idrott det är...


Måste säga att jag är glad att jag inte sysslar med rodel!
Hoppas ni fått er några skratt!!

Linus på linjen, igen!

GIllar konceptet och den här är tom bättre än den andra. Kanske är det för att jag gillar grönt... Eller så är det för att låten är bättre.



Vilken är egentligen bättre?

Rolig video!

Låten är kanske inte den bästa i världshistorien men videon är grym!

Vad tycks?

The Kooks

Har hittat ett nytt band, iaf för mig, som kan tänkas bli en ny favorit. Har ett riktigt skönt sound och flera av låtarna jag hört hittills är riktigt bra! The Kooks heter alltså bandet och dom kommer, precis som så många andra bra band, från England. Här är "Shine on" som är min största favorit just nu. Vad tycker ni?



Bra låt!

Jag har aldrig varit ett Boyzonefan, visst har jag hört deras låtar på radio och dom har väl varit ok. Men deras nya singel "Love you anyway" har något speciellt. Om det fortsätter att ploppa fram lika bra låtar kommer jag nog ändra min åsikt. Det har vi inte sett än men så länge kan vi njuta av det som finns! Tyvärr så går det inte att lägga ut film här på bloggen så allt jag kan göra är att länka till den.

Boyzone: "Love you anyway"

Dagens filmtips

På en tisdag behövs det lite pepp och vad kan då passa bättre än en underbar idrottsfilm. Jag gillar basket som är en händelerik sport med högt tempo. I filmen Coach Carter får man se en del basket men det som framförallt får mig att rekommendera den här filmen är Samuel L. Jackson. Som vanligt presterar han riktigt bra och har stor del i att filmen är så bra. Dom andra skådespelarna var inga som jag direkt kände till innan, men jag tycker att dom gör ett bra jobb och filmen känns trovärdig. När den dessutom är baserad på en verklig händelse känns den ännu bättre. Jag ryser bara jag ser trailern, det är så bra den här filmen är. Så nu är tisdagskvällen räddad!



Parlamentet

Finns dom som tycker att parlamentet är löjligt och överskattat. Jag tillhör inte dom. Många av Sveriges bästa komiker, det är roligt! Robert Gustavsson håller fortfarande otroligt hög klass, tex. dialektresan från norr till söder. Johan Glans är trots sin ringa storlek otroligt rolig. Magnus Betnér´s bitterhet och ilska kan jag skratta både länge och väl åt. Enough said! Här kommer första klippet:

 

Det här andra klippet ägs av Babben Larsson. Hennes tips från coachen framkallade andnöd hos mig och säkert många fler i Sveriges långa land!


Mycket nöje!

SNL - Saturday Night Live

Programmet har väl kanske inte slagit igenom på max i Sverige men i USA är det gigantiskt och det på goda grunder. Nästan allt jag sett har varit riktigt bra och med dom riktigt stora stjärnorna som är med är det värt att se bara för det. Ett bra exempel på det är programmet när Justin Timberlake var med och framförde den här sången. Den enda låt jag ska lyssna på i jul :)

 

För att inte tala om dom otaliga skämten om politikerna i landet over there. 


Bli-glad-låt!

Musik kan glädja så mycket! Här är en låt jag precis hört för första gången som gör mig riktigt glad, vill bara ställa mig upp och dansa. Lily Allen sjunger Keanes låt "Everybody´s changing". Jag gillar originalet också men den är lite mer ledsen, lite mindre uppiggande. 

Lyssna och njut! 


Bästa partylåten just nu

Kan inte få nog av den här och den är lätt bästa uppladdningen inför festen. Bara för att det är några dar kvar till helgen betyder inte att jag inte redan börjar ladda inför helgen PARTY!

Synd bara att videon inte är lika bra som tex. Robyns!

Dagens filmtips

Shake´n´bake! Allt som behöver sägas om Will Ferrells "Talladega Nights: The ballad of Ricky Bobby". Uttrycket används flitigt och jag härmar gärna :) Filmen är härligt rolig och en total humörhöjare. Såhär i måndagsmisären kan det va värt att se en film som höjer humöret och som tar tankarna bort från vardagen. John C. Reilly och såklart Sacha Baron Cohen hjälper ju dessutom till att göra filmen bättre. Se trailern och se njut!
 


Sen har du kvällsnöjet klart!

Robyn

Robyn är kanske Sverigen bästa artist. Hon har hängt med ett tag nu och det är inte konstigt för det hon gör är riktigt bra. Jag är dessutom imponerad av att hon hela tiden behåller sig själv i det hon gör och att hon inte faller i samma fälla som alla andra och börjar klä av sig istället för att göra bra musik. Ingen har väl missat hennes gigantiska hit med Kleerup "With every heartbeat".


En av mina personliga favoriter just nu är "Bum like you" från senaste albumet "Robyn".
 

GIllar inte bara musiken utan även texten. Känns äkta. Här är den i en lite annorlunda version än den på albumet men minst lika bra! Tyvärr ingen video, men låten talar för sig själv.



En av mina favoritvideos är den till "Crasch and burn girl". Blir alltid lika glad när nån gör en video som inte är precis som alla andra. Den här är annorlunda och den är bra!
 

RSS 2.0